Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς διαγωνισμούς

Το παράρτημα Ν. Βοιωτίας της ΕΜΕ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  οργανώνει μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» που θα διεξαχθεί τον μήνα Νοέμβριο. 
Όπως γνωρίζετε το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι πολύπλευρο και ουσιαστικό. Όμως η δύσκολη, οικονομικά, περίοδος που διανύουμε έχει προκαλέσει μια δραματική συρρίκνωση των εσόδων του Παραρτήματος, δυσχεραίνοντας την πραγματοποίηση των δράσεων και των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.  Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους μαθητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν τα  μαθήματα προετοιμασίας, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το παράρτημα, να προβούν στην αγορά μιας ετήσιας συνδρομής του περιοδικού «Ευκλείδης». Το κόστος της συνδρομής ανέρχεται στα 10€ για τους μαθητές του Γυμνασίου και στα 12€ για τους μαθητές του Λυκείου. 
Όσοι συνάδελφοι  Μαθηματικοί,  μέλη της Μαθηματικής Εταιρείας επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας  με την παράδοση μαθημάτων τις παρακάτω ημερομηνίες να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν.
Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016  με το εξής πρόγραμμα

Για την περιοχή της Λιβαδειάς
Κυριακή 16-10-2016 09:00 πμ 1ο Λύκειο Λιβαδειάς

Για την περιοχή του Σχηματαρίου
Κυριακή 16-10-2016 09:00 πμ ΓΕΛ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Για  την Κυριακή 23-10-2016  θα δοθεί πρόγραμμα προσεχώς.

O πρόεδρος  Βελαώρας Γιάννης
Ο γραμματέας  Αρετός Ευστράτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου